Taas on jotain mukavaa odotettavissa. M.Night Shyamalan, yksi suosikkiohjaajistani, on jälleen pukannut maailmalle mielenkiintoisen teoksen, jossa todellisuuskin on yhtä tarua. Bryce Dallas Howard, joka lumosi sokeana, mutta urhollisena Ivy Walkerina Shyamalanin edellisessäkin mystisessä elokuvassa The Village (Kylä, 2004), on jälleen pääroolissa.
Edelleenkään Howard ei esitä kovin tavanomaista osaa: uudessa Lady in the Water
(2006) -pätkässä hän näyttelee eksyksissä olevaa satuhahmoa nimeltään Story. Paul Giamatti, ehkä Sideways:issa merkittävimmän roolinsa vetänyt, lähinnä komedioista tunnettu pullaposki on Lady in the Water:issa Cleveland Heep, joka sattuu löytämään Storyn uima-altaastaan. Tästä alkaa jännittävä mysteeri, joka lähtee selvittämään sitä, miten Story joutui altaaseen ja miten hän ikinä pääsee takaisin sinne, mistä oikeasti on kotoisin. Entä miten käykään, kun Cleaveland Heep ottaa ja rakastuu tuohon keijukaistyttöön?
          
M.Night Shyamalan on kertonut haastattelussaan, että idea elokuvan tekoon on lähtenyt tarinasta, jota hän on kertonut lapsilleen iltasatuna. Aikuisten version hän sitten pisti filmille, koska se olisi ollut lapsille liian jännittävä.
Alla Lady in the Water:in leffajulisteet. Näissä jo silmä lepää...

184793.jpg       
                                               184794.jpg

Taas on odotukset korkealla tämän suhteen.
Toivottavasti tuo kaunis aasialaishemmo ei nyt petä minua! ;)

Suomen ensi-ilta 22.9.2006!