Mitä oletkaan mennyt tekemään itsellesi Taylor?

Olin pudota
sohvalta, kun katsoin pitkästä pitkästä aikaa maailman ensimmäistä BB:tä eli Kauniita ja rohkeita. Hunter Tylohan se siellä oli kuolleista nousseena ja minkä näköisenä, huhheijaa! :D
                        
        
183383.jpg                183385.jpg
                     Ennen vanhaan                                            Nyt


Aika on tainnut tehdä tehtävänsä kirurginveitsellä, ja monesta kohtaa. Onkohan hällä edes omia hiuksia yhtään, peruukki ainakin tämänpäiväisessä jaksossa seisoi päässä. Vielä vuosina 1993 ja 1998 Hunter Tylo äänestettiin maailman kauneimmaksi naiseksi People-lehdessä. Mitä hänelle tapahtui niinä manalan vuosina, kun hän oli "kuolleissa" Kauniiden ja rohkeiden maailmassa? Jotain perin järkyttävää sen täytyy olla, että menee pilaamaan ulkonäkönsä noin täydellisesti. Elävältä kuolleelta hän todella näyttää.
Muuten Boldiksessa onkin kaikki ennallaan: Stefu päivittelee Brookea, Eric puolustelee tätä ja Ridge ei osaa päättää valitseeko Brooken, zombie-Taylorin vai Bridgetin, joka on ainakin näennäisesti joskus ollut hänen lapsensa (ei tietysti biologisesti, mikä tärkeintä, muulla ei ole väliä).

Jos joku meistä kasvattaa sairaita pedofiileja ja ulkonäkövammaisia, niin se on tuo hamaan hautaan asti jatkuva saippuasarja, jota ei ymmärretä lopettaa ajoissa!